Een kleine groentetuin in potten en bakken

Je kunt het je vast bijna niet voorstellen, met het extreem koude weer van de afgelopen maanden, maar ik ben al weer even begonnen met mijn moestuin.

Ik zaai nog niet in de volle grond – daarvoor is het nog echt te koud – maar in een plantenkasje binnen op de vensterbank. Mijn stekjes doen al aardig hun best!

Bijzonder leuk voor de kinderen om te zien dat een zaadje uitgroeit tot een klein stekje. Om vervolgens een echte plant te worden waar ze de courgetten, tomaten of komkommers van kunnen plukken. Daarna schoonboenen en opeten, heerlijk!

Moestuin op je balkon

Om groenten te kweken heb je helemaal niet altijd een grote tuin nodig. In het boek Een kleine Groentetuin in potten en bakken worden verschillende mogelijkheden beschreven voor een groentetuin op een balkon of terras. Tomaten, sla, radijsjes en aardappelen groeien namelijk evengoed in poten en plantenbakken. Niets houd je dus meer tegen om binnenkort verse tomaten, courgettes, wortelen en basilicum uit je eigen moestuin te eten. Kom op, begin vandaag!

Mme Zsa Zsa – Allemaal Groenten

Ben je nog op zoek naar tips voor een moestuin met kinderen ? Bekijk dan het Let’s go out Magazine waarin we tips geven om te moestuinieren. Zelfs Mme Zsa Zsa geeft haar Allemaal Groenten geheimen prijs!

een kleine groententuin in potten en bakken, moestuinieren voor kinderen

Info en online bestellen: Een kleine groentetuin in potten en bakken

PS Wil jij een moestuin bak t.w.v. € 105,- winnen? Check dan onze Facebook actie. Je kunt meedoen tot en met 19 maart 2015.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Moestuin, Doeboeken, DIY

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>