By 1 april 2013 Read More →

DIY polkadot sneakers

Bij Scapino kocht ik samen met mijn dochter voor een euro of vijf gymschoentjes voor de gymles op school. Maar 20 kleuters waarvan er 10 dezelfde roze gympies hebben leek mij niet zo’n handige combinatie. Dus ging ik met een watten staafjes en wat bleekmiddel de kleine sneakertjes te lijf. Ik maakte er op een heel eenvoudige manier toch herkenbare gymschoentjes van. Polka dot shoes!

Gewoon dezelfde gympies dus, maar toch net een beetje anders. En lekker snel te herkennen.

#diy polkadot sneakers from www.moodkids.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion, Trend, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.