By 29 maart 2013 Read More →

Zelf kinderkleding maken

In deze creatieve boeken vind je heel wat inspiratie om zelf unieke kinderkleding of een origineel cadeautje voor een kraambezoek te maken.

Breien, Naaien en haken. Het is weer helemaal in. Net als zelf kinderkleding maken.

zelf kinderkleding maken

Cool Baby , de leukste kleding (ver-)maak je zelf – Bajah Freeman

Kleren die je in je kast hebt hangen en die je niet langer draagt, wachten erop om herontdekt en uit elkaar gehaald te worden. Verander ze en zet ze weer in elkaar en maak er leuke kleding en speelgoed voor je kinderen van. Je vindt volop hergebruik inspiratie in dit creatieve boek. Online kopen en bestellen: Cool Baby

Schattige kinderkleren naaien 0-3 jaar – Laurence Meriat

Een boek vol met eenvoudige kleertjes en accessoires om zelf te maken. Vrolijke en speelse ontwerpen, ideeen om de garderobe van je kleintje een persoonlijke touche te geven en patronen op ware grootte die je naar smaak kunt aanpassen. Online kopen en bestellen: Schattige kinderkleren naaien

Leuke Kinderkleren breien 0-6 jaar – Muriel Agator

Doe-boek  met voor de beginners een korte breiles en een korte haakles. De gevorderde breiers beginnen natuurlijk direct aan 1 van de 14 kleine breiwerkjes die gemakkelijk te dragen zijn door kinderen. Online kopen en bestellen: Leuke kinderkleren breien

Leuke kinderkleren naaien 4-8 jaar – Laurence Meriat

Dit doeboek begint met een korte naailes zelf kinderkleding maken. Verder zijn er 18 patronen in voor kinderkleding,  van matrozenjas tot waterdichte cape, van bermuda tot tuniek. Online kopen en bestellen: Leuke kinderkleren naaien

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>