By 15 maart 2013 Read More →

Papieren Bootjes vouwen

Wie deed het niet vroeger. Bootjes vouwen van een oude krant of gekleurd papier. En dan je bootje te water laten gaan in de sloot en kijken hoe ver hij komt. Ik deed dat vroeger dus en heb er fijne herinneringen aan.

Het boekje “papieren bootjes vouwen” bevat duidelijke stap-voor-stapinstructies voor het vouwen van acht verschillende type bootjes. Meer dan 30 uitscheurbare vouwblaadjes met verschillende prints zorgen er voor dat je een vrolijk gekleurde vloot kunt vouwen.

Kijken, kiezen, vouwen, varen maar. Schip ahoy!

INFO: Papieren Bootjes vouwen

papieren bootjes vouwen, knutselboek voor kinderen

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Doeboeken, DIY, Papier

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.