By 8 maart 2013 Read More →

Creatief Papier Knippen

De leukste knutseltips zijn vaak die waar je het minste voor nodig hebt.

Vouw een velletje papier in twee, drie, vier, zes of acht en neem je schaartje erbij. Je hoeft er niet eens bij na te denken. Begin maar gewoon te knippen, knippen, knippen. Vouw het papier voorzichtig open… Je zult zien; het knippen van papier geeft heel snel een fantastisch resultaat!

Papierknippen is helemaal niet moeilijk. Al wat je nodig hebt, is mooi papier, een schaar en een snijmesje.Kies een van de leuke projecten uit het boek “Creatief met papier”, vouw het papier zoals aangegeven en snij de figuur uit aan de hand van het patroon dat je achter in het boekje vindt.

Je maakt zo in no-time een origineel papieren mobile, een kleurrijk tafreeltje om op je bureau te zetten, een unieke kaart en nog veel meer. Of gewoon van die ouderwetse papieren knipslingers.

creatief papier knippen, knutselboek voor kinderen

De leukste vouw- en knipideeen voor urenlang papierplezier.

INFO en online bestellen:

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.