By 1 maart 2013 Read More →

Zelf gemaakt! 35 handwerkprojecten voor kinderen

In dit boek vind je stap-voor-stapinstructies voor 35 handwerkprojecten, van eenvoudige pollepelpoppetjes tot iets ingewikkelder dingen als lappenpoppen.

Je hebt maar heel weinig spullen en stof nodig om aan de slag te kunnen en de meeste projecten heb je in een paar uurtjes wel af. Je kind kan er vaak mooie cadeautjes voor familie of vrienden van maken.

Ook jongens zullen geïnspireerd raken door dit boek. Dat naaien niet alleen voor meisjes is bewijzen de projecten en patronen voor de zelf te maken verkleedkleren wel; een piratenhoed & ooglapje, stokpaard & cowboyster, knikkerzak, of sokkenmonster zijn leuke zelfmaak projecten die ook geschikt zijn voor jongens. Er staan zelf een aantal jongens in dit boek die laten zien dat handwerken ook voor stoere jongens is!

INFO: 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.