By 1 maart 2013 Read More →

Snoezige diertjes vouwen

Ken je de bekende papieren diertjes van Mibo? Dit boekje “Snoezige diertjes vouwen” is net zoiets. 20 vrolijke uitscheurbare blaadjes die je volgens de duidelijke stap-voor-stapinstructies met enkel een schaar en lijm omtovert tot een schaap, eend, poes, zebra of aap (en nog 15 andere dieren!).

Kiezen, knippen, vouwen, plakken… en spelen maar!

DIY tip: Ben je op zoek naar een leuke traktatie? Kies dan je favoriete diertje uit het boek en maak een aantal kopietjes op dik papier. Vouw je diertje volgens de instructies en vul je origami dier met een kleine traktatie.

INFO:

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>