By 23 februari 2013 Read More →

Downloads – Babysitter Checklist

Nog een paar maanden, als de kleine baby er is dan mag ik er weer aan geloven. Ik weet nog zo goed de post-its en briefjes met instructies voor Opa & Oma als ze kwamen oppassen. Want waar moet je allemaal wel niet aan denken? Flesjes, voedingsschema, hoe moest de baby ook alweer te slapen gelegd worden?

Om het allemaal een beetje makkelijker te maken en vooral niks te vergeten, maakten wij deze handige Babysitter Checklist. Zo laat je je baby of peuter met een goed gevoel achter bij de oppas.

Je downloadt hem hier en print er zo veel als je wilt!

Voor meer handige en vooral leuke printables en DIY tips kijk je hier!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.