By 22 februari 2013 Read More →

Papier & schaar & lijm

Knippen, vouwen, bedrukken en modelleren zijn de vier traditionele papiertechnieken die aan bod komen in dit doeboek voor jongens en meisjes.

De eenvoudige origamitechnieken,  poppetjesslingers, papier-maché, pop-up kaarten en nog veel meer andere zelfmakers van papier gaan gepaard met duidelijke stap voor stap foto’s en een geschreven uitleg. De verrassende projecten en fotografie in dit boek zijn echt een uitnodiging om aan de slag te gaan!

Weetje: Dit boek is budget vriendelijk, dus ook leuk voor de zuinige knutselaar.  Voor bijna alle projecten heb je naast een grote pot lijm, en een schaar,  alleen restjes papier en karton nodig. Oh ja, en wat verf en kwasten dat ook nog, maar dat heb je vast al in huis!

INFO en bestellen: Papier & Schaar & Lijm – Catherine Worman

papier & schaar & lijm knutselboek voor kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY, Papier

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.