By 19 februari 2013 Read More →

Download – DIY masker vos

Maak je eigen vossenmasker!

Houden jouw kids ook zo van verkleden en rollenspellen? Je kind speelt met dit masker vos. Je maakt het masker van papier door middel van dit (gratis) knipvel óf je gebruikt het patroon op de download voor bijvoorbeeld vilt of stof zoals wij deden op de foto. Je heb dan net iets langer plezier van het masker.

masker vos, verkleden

Zo maak je een masker vos:

masker vos

 

Heb je de do-it-yourself smaak te pakken? Je vindt in de blogcategorie DIY nog véel meer leuke zelfmaak tips voor makkelijke en minder makkelijke zelfmakers voor kinderen. Of download éen van onze gratis printables.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.