By 18 februari 2013 Read More →

Papieren vliegtuigjes vouwen

Wist je dat het best wel moeilijk is om een papieren vliegtuigje te vouwen dat er mooi uit ziet, precies die kant op gaat die jij wilt en ook nog eens een tijdje in de lucht blijft vliegen?

Als je de stap voor stap uitleg volgt uit het boek Papieren vliegtuigjes gaat het met jouw vliegtuig vast helemaal goed komen. Alle geheimen van het op de juiste manier vouwen en gooien van een super snel vliegtuig van papier vind je terug in dit doeboek.

Met de uitscheurbare vouwblaadjes en meer dan 30 coole vouwblaadjes in verschillende prints kun je wel acht verschillende origami vliegtuigmodellen maken. Goed voor een gezellige knutselmiddag en heel veel kleur in de lucht!

INFO en bestellen:

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>