By 15 februari 2013 Read More →

trucje veters leren stikken

Boris leeft nogal op grote voet. Met zijn 4,5 jaar is hij bijna uit maat 30 gegroeid. Dat betekent steeds minder keus in klittenbandschoenen. Dus het was tijd om hem te leren veters strikken. We oefenden eerst met een schoen, maar dat is best onhandig, zeker nu met de natte sneeuw en vieze schoenen. Toen kwam Aline met een eierdoos, dat werkte! Ik plakte er een stuk karton op waar ik een schoen op had getekend, maakte er gaatjes in en trok er een veter door. Boris kan hem makkelijk tussen zijn knieën klemmen om te oefenen. En dat doet hij graag, want als hij kan veters strikken, dan mag hij het aan de juf voordoen om zijn veterstrikdiploma te halen!

veters leren strikken voor het strikdiploma

Deze blogpost is de laatste die jullie van mij kunnen lezen bij Moodkids. Aline en ik zijn met Studio Formo een nieuwe weg ingeslagen. Misschien is het jullie opgevallen dat we houden van het buitenleven. We hebben ons hart verloren aan Midden-Zweden, waar we heel graag naar toe willen verhuizen met gezin en bedrijf. Er zijn daar mooie mogelijkheden voor ons als grafisch ontwerp studio. Er is nog veel te doen voor we de grote stap kunnen nemen, en we hebben het er dus druk mee.
Omdat ik liefst dingen goed doe en niet half heb ik de beslissing genomen om met deze papa-blog te stoppen. Ik heb erg veel plezier gehad in het schrijven van de blogs en het lezen van jullie reacties. Misschien zullen we gaan bloggen over de grote verhuizing en het nieuwe leven. Wij zullen Moodkids in ieder geval op de voet blijven volgen!

Eefje en Maike bedankt!
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Inspiratie, Trend, DIY

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>