By 25 januari 2013 Read More →

1000 dingen om te maken en te doen

kinderboeken tip 1000 dingen om te doen en te maken

Dit superdikke knutselboek kan misschien wel aanspraak maken op de titel ‘Beste knutselboek ooit’. Het bevat welgeteld 1000 dingen om te maken en te doen.

Knip, plak, schilder, snij, stempel er maar op los. Met een schat aan creatieve technieken en een heleboel thema’s waarin iedereen – jong en oud, jongens en meisjes – zijn gading zal vinden is dit boek een prachtig boek om lekker creatief mee bezig te zijn.

Haal de knutselspullen maar uit de kast!

TIP: Zeker kleuterjuffen en hun collega’s uit de lagere school zullen in dit boek de perfecte metgezel vinden. Ideaal kado van de hele klas voor juffendag.

INFO en online bestellen: 1000 dingen om te maken en te doen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.