By 24 januari 2013 Read More →

Mudpuppy

Wij zijn dol op de producten van het Amerikaanse merk Mudpuppy. Ontwikkeling, creativiteit en stijl gaan hier hand in hand. Mooie vormgeving waarbij er nog ruimte over is voor het eigen inlevingsvermogen van een kind.

De kartonnen vingerpoppetjes van Mudpuppy spreken bijvoorbeeld erg tot de verbeelding. Ze zijn stevig, dubbelzijdig gedrukt en bijzonder rijk geïllustreerd. Met een klein beetje fantasie speelt je kind zo mee in een bijzondere voorstelling in het zelfbedachte minitheater.

kartonnen vingerpoppetjes mudpuppy

Met de flip & draw kleurboeken van Mudpuppy creëer je in no-time je eigen unieke tekeningen. Deze boekjes zijn dus ook leuk als je eigen creativiteit wel eens een zetje kan gebruiken. Je mixt zelf het voorgedrukte hoofd, het lijf en de benen en zo ontstaat er toch jouw eigen ballerina, robot of monster, om zelf in te kleuren.

De Mudpuppy producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en maken de vingerpoppetjes, puzzels en tekenboeken van Mudpuppy tot ideale cadeautjes om te krijgen en weg te geven!

INFO: Mudpuppy producten zijn online te koop bij 3 Vosjes.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>