By 18 januari 2013 Read More →

Lilichou Koket

kinderboeken tip lilichou koket

Wat een bijzonder boek is dit! Dit boek is eigenlijk een huis. Een decor van een riante meisjeskamer uit een chique poppenhuis. Een mini theater om de drie verschillende dametjes (prachtige uitdrukfiguurtjes) keer op keer in de mooiste uitdrukbare outfits te steken zodat ze zich helemaal thuis voelen.

Lilichou, Suzy en Colette, drie kokette dametjes nodigen je uit in hun huis, waar verkleedfeestjes schering en inslag zijn. Ze heten je welkom in hun wereld van frivole jurkjes, schattig schoeisel en haarsieraden. Een wereld van satijn, kant, sluiers en delicate stoffen.

Info en online bestellen: Lilichou Koket – Adolie Day – Uitgeverij Oogappel

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.