By 11 januari 2013 Read More →

Show Time ! creatief doeboek voor showbizzgekke meiden

kinderboeken tip showtime

Zingen en dansen, optreden voor miljoenen fans, in films spelen en ongelooflijk veel geld verdienen. Superchique kleren dragen zodat je er uitziet als een echt filmster en dan paraderen op de rode loper. Lijkt dat jouw dochter allemaal wel wat? Dan is dit boek echt iets voor haar!

Met programma’s als The Voice of Holland Kids, X-factor en Idols lijkt het soms wel of alle kinderen van vandaag de supersterren van morgen willen worden. Herkenbaar? Bestel dan maar snel het grootste en beste boek voor showbizzgekke meiden (sorry boys, dit is echt een meidenboek). Dit boek staat vol met deze kleurrijke showbizzpagina’s, tekentips en handigheidjes, spelletjes en creatieve knutselideetjes.

Een creatief doeboek voor echte sterren!

Info en online bestellen: Show Time ! Standaard Uitgeverij

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.