By 21 december 2012 Read More →

Kerstkaart download voor een persoonlijke wens

Bijna kerstvakantie! Onze eerste ‘echte’, nu Boris naar school gaat. We zien er erg naar uit en de voorbereidingen voor allerlei kerst en nieuwjaarsactiviteiten zijn al in volle gang. Daar horen natuurlijk ook wenskaarten bij.

Boris en Aron maakten vorig jaar zelf kaarten voor o.a. hun  opa’s en oma’s. Op het moment zijn ze veel aan het kleuren. Daarom leek het me leuk om een kerstkaart download inkleurkaart voor ze te maken. Boris probeert nu goed binnen de lijntjes te kleuren, dus ik heb hem een flinke uitdaging gegeven. 🙂

Jacco van Studio Formo maakte voor ons deze leuke kerstkaart download. Kleur hem zelf in of laat je kind hem inkleuren en zet er een persoonlijke wens op! Je kunt ze hier gratis downloaden.

Kerstkaart download met een persoonlijk tintje

Achterop kunnen ze hun eigen wens kwijt voor de ontvanger. Ze kunnen natuurlijk nog niet schrijven, maar ze tekenden hun wens en verzonnen daar hele verhalen bij. Zo wenst Boris voor mij dat wij samen een wolf zullen zien met 10 poten. Dat lijkt mij nou ook leuk!

Download hier de gratis inkleurkaart voor je kinderen of jezelf.

Fijne feestdagen!

Jacco van Studio Formo

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>

Simple Share Buttons