By 17 december 2012 Read More →

x-mas love

We blijven nog even in de kerstsfeer na de vorige DIY; de pompom garland. Ook deze keer een zelfmaker waarbij de haaknaald een rol speelt. Omdat we het al druk genoeg hebben met het verzinnnen van een lekker kerstmenu, het versieren van het huis & de boom, is de zelfmaker van deze week gemakkelijk. Met dit filmpje heb je binnen no time door hoe je de ♥ duurzame kerstharten ♥ moet maken.

kerst ornamenten maken #diy #kids met www.moodkids.nl

Je hebt nodig een haaknaald en wat wol en dit fillumpje!

De harten ga ik ophangen in de nog aan te schaffen kerstboom (of dit jaar toch maar de nepperd van stal halen) en her en der in het huis ophangen.

O ja, en nog wat foto’s van hoe ik de nieuwe honeycomb ballen van de HEMA en mijn gehaakte crochetballen van vorig jaar als kerstversiering heb gebruikt. Zelf maken? Bekijk dan hier de haakinstructie.

Veel plezier en een superleuke kerst toegewenst!

kerstgroet, Hydi Hoost,

stof enzo

kerst ornamenten maken #diy #kids met www.moodkids.nl

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.