By 17 december 2012 Read More →

sterren van klei

diy hangers van klei, sterrenlabels van DAS klei maken

Sterren van klei

Met wat DAS klei, een koekvormpje en wat geduld maak je zelf heel snel sterren hangers voor in de boom. De sterren van klei gebruik je als unieke ornamenten, als label voor aan een kadootje of als naamkaartje voor de Kersttafel. Je kunt de kerststerren na het drogen, schilderen maar zonder verf zijn ze ook al erg mooi. Met letterstepels (van HEMA bijvoorbeeld) kun je er evt. ook nog woorden in stempelen. Hier werd masking tape gebruikt om snel kleur en een naam aan te brengen. De koordjes werden gemaakt van Bakkerstouw, in vele kleuren verkrijgbaar via Langzalzeleven.com.

DIY TIP: Met een rietje maak je er net als hier eenvoudig gaatjes in waaraan je een koordje kunt bevestigen.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.