By 17 december 2012 Read More →

Dutch Design kerstkaarten

Voor het derde jaar op rij is 101woonideeen op zoek naar de mooiste Kerstkaarten die je (online) kunt kopen. Dit jaar zijn alle kaarten van Nederlandse komaf. Eefje’s cross-stitch kaarten voor Bloesem zijn ook genoemd in dit mooie rijtje Dutch Design kerstkaarten. De 101kerstkaartencountdown vind je terug op het blog van 101.

#101kerstkaartencountdown deelnemer www.moodkids.nl freebie xmascard

De MoodKids cross-stitch kaarten zijn gratis te downloaden.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.