By 16 december 2012 Read More →

7 sneeuwwitte zelfmakers

7 sneeuw zelfmakers #diy #kids op www.moodkids.nl

Zouden we dit jaar een witte Kerst krijgen? De eerste sneeuw is al gevallen (en ook al weer weg ;-( ) dus we kunnen niet zonder een paar leuke SNEEUW zelfmakers. We vonden 7 een snelle zelfmakers die je samen met de kinderen maakt, have fun!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.