By 7 december 2012 Read More →

Creatief kijk- en doeboek Mijn Stad

Een creatief kijk- en doeboek waarin de Belgische illustrator Tom Schoonooghe je mee neemt naar de steden Amsterdam, Oslo, Londen, Parijs en Tallinn. In de grote lijntekeningen herken je de Europese stad direct, maar tegelijkertijd nodigt auteur en tekenaar Tom je uit om zelf tekeningen en stickers toe te voegen. Zo ontwerp je je eigen stad.

Naast de pentekeningen zijn er korte, sappige en leuke reiservaringen met weetjes in verhaalvorm opgenomen in dit kijk- en doeboek. Ideaal voor kleine (en grote) globetrotters.

Info en online bestellen: Mijn Stad – Tom Schoonooghe – Oogappel uitgeverij

kinderboekentip, recensie mijn stad

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.