By 30 november 2012 Read More →

Steek voor Steek!

Naaien, breien, haken, borduren, punniken … voor beginners.

101 handwerk projecten voor jonge meiden. Naaien, breien, haken, borduren of punniken, truttig en ouderwets? Niet als je doodles borduurt, lolli-popjes punnikt, vrolijke pompons maakt, weet hoe je donuts kunt appliqueren of een tasje kan breien voor je iPod.

Dit hippe handwerkboek met oma’s ouderwetse basistechnieken en up-to-date patronen is een musthave voor creatieve meiden (en moeders die vroeger niet hebben opgelet tijdens de hanwerkles)!

Info en online bestellen: Steek voor Steek! – Jane Bull – Uitgeverij Standaard

kinderboeken tip steek voor steek

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.