By 27 november 2012 Read More →

Borduur kerstkaarten met gratis printables

Al jaren zijn we fan van het inspirerende Bloesem Blog en BKids van Irene Hoofs. De blogs zijn altijd goed voor een dagelijkse dot inspiratie, design of kidsstuff. Echt wat voor ons dus! 

Eefje maakte speciaal voor Bloesem deze DIY borduur kerstkaarten voor Bloesem blog. Na het printen zijn de borduurkaarten al bijna klaar om te versturen. Een vleugje do-it-yourself erbij en ze worden een uniek mini-geschenkje per post!

Ben je niet zo handig of geen tijd? Het is ook leuk om ze zo te versturen. Doe er eventueel een borduurdraadje en naald bij en verstuur het als een do-it-yourself pakketje.

Onze gratis printables borduur kerstkaarten al gezien? Borduur ze voor een leuk effect of stuur op met een borduurdraadje en een naald als diy kerst pakketje. Download ze hier.

Borduur kerstkaarten

Wat heb je nodig:

  • download printables kerstkaarten. Er zijn drie varianten (edelhert, kerstboom en sneeuwvlok)
  • stevig papier en printer of ga naar de copyshop
  • borduurdraad
  • evt prikpen en prikvilt
  • evt envelop

 

Hoe maak je ze:

Download de kerstkaarten, print ze uit op iets dikker papier (bijvoorbeeld fotopapier) of ga naar de copyshop. Ze zijn het makkelijkst te borduren als je de gaatjes eerst even voor prikt met een prikpen. Rijg daarna met een naald het borduurdraad door de gaatjes. 

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.