By 27 november 2012 Read More →

Fashion – We love fairytales

MoodKids Loooooóves Fairytales!

Achter de schermen zijn wij knetterdruk met het maken van het nieuwe magazine dat geheel in het thema van sprookjes staat. ‘Onze’ Cieleke van Binnenstebuites maakte weer 2 geweldige DIY’s (nog héel even geduld!) en heeft zelf ook een niet te missen collectie vol sprookjeswaardige stoffen.

Kun je ook niet wachten op ons sprookjesnummer? PIN dan alvast mee met ons mee op het MoodKids Loves Fairytales Pinboard!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.