By 23 november 2012 Read More →

Ga buiten spelen! Op avontuur in de natuur

Ga eens op avontuur in de natuur! We zouden haast vergeten hoe lekker het is om buiten te spelen. Dit boek staat vol activiteiten en zelfmaakprojecten, zoals pijlen en bogen maken, bosbeestenjacht, hutten bouwen, schelpen zoeken en nog veel meer.

Met Ga buiten spelen! Haal ja alles uit de herfst, winter, lente en zomer. Je ontdekt er talloze tips en inspiratie voor een lekker dagje buiten: uitleg over de natuur, maar ook heel veel leuke spelletjes die geschikt zijn voor alle jaargetijden en op elk tijdstip van de dag – en zelfs ‘s nachts.

Kom mee naar buiten allemaal!

Meer info en online bestellen.

kinderboeken tip ga buiten spelen

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.