By 16 november 2012 Read More →

Masking tape ideeënboek

Masking tape.

Iedereen kent de, van oorsprong Japanse, papieren rolletjes tape inmiddels toch wel of niet?

Wij van MoodKids zijn er al een tijdje weg van en brachten zelfs een heel Masking Tape Magazine uit met 100 creatieve ideeën voor kinderen en ouders.

Patrica Morgenthaler vulde ook een boekje met 29 snelle zelfmaaktips hoe je de kleurrijke rolletjes masking of washi tape kunt gebruiken.

masking tape ideeenboek

Over het boek (zoals op de achterkant):

Masking tape of washi tape zijn kleurige rolletjes plakband gemaakt van Japans rijstpapier. Je vindt ze in alle kleuren en in verschillende motieven; rood, groen, paars, geel, bolletjes, streepjes, driehoekjes, figuurtjes… Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat.

De tape is gemakkelijk af te scheuren en te plakken, en is even gemakkelijk weer te verwijderen zonder lijmresten. Je kunt er bovendien op schrijven en stempelen om er een persoonlijke toets aan te geven.

Kaartjes maken, cadeautjes leuk inpakken, foto’s aan de muur hangen, schriftjes versieren of allerlei voorwerpen decoreren zoals een vaas of een iPod, je kunt de rolletjes op oneindig veel creatieve manieren gebruiken.

Knutselen met masking tape en washi tape, goed voor veel kleur en vrolijkheid!

Meer Info: Masking Tape ideeënboek Uitgeverij Deltas ISBN 978-90-447-3506-2

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.