By 9 november 2012 Read More →

Het leuke Graffiti tekenboek

het leuke graffite tekenboek

Verniel eens een meesterwerk! Nou ja niet echt natuurlijk, dat zouden we niet willen. In dit tekenboek van Andrew Pinder staan tekeningen van bekende monumenten, gebouwen, kunstwerken, posters en andere iconen die hunkeren om de creativiteit van een kind.

Teken gerust een snor op de Mona Lisa of voeg wat extra kleur toe aan de witte krijtrotsen van Dover. Opa wil vast wel eens samen met The Beatles over Abbey Road lopen. Of misschien speel je zelf graag eens mee in The Sound of Music.

Niets te gek en mag alles!

Snel, zo’n kans krijg je nooit meer!

INFO: Deltas Uitgeverij ISBN 978-90-447-3496-6

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.