By 2 november 2012 Read More →

Crea Mama – Inspiratie & Tips voor Ondernemende Moeders

Veel moeders overwegen om zelfstandig ondernemer te worden, omdat het alle vrijheid biedt om te werken op momenten dat het uitkomt, bijvoorbeeld onder schooltijd of terwijl de baby slaapt.

Als je van je zaak een succes wilt maken, is professioneel zijn een must. Crea Mama geeft inzicht in hoe je dat creatieve talent in de markt zet en tegelijkertijd ruimte overhoudt voor het moederschap.

crea mama martine de vente, inspiratie en tips voor ondernemende moeders

Crea Mama schetst een helder beeld van wat er financieel verandert in je huishouden als je ondernemer wordt en heeft bovendien tien creatieve onderneemsters (en moeders!) gevraagd naar het geheim van hun succes. Lees de inspirerende verhalen van o.a. taartenmaker Gacelle Gorter, bestsellerschrijver Marion Pauw, kinderboekenillustrator Saskia Halfmouw en kinderyogadocent Helen Purperhart, en leer van de manier waarop zij hun zaken hebben aangepakt.

INFO en bestellen: Crea Mama bestellen kan natuurlijk snel online.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.