By 29 oktober 2012 Read More →

DIY tip: Tekenkaarten

Misschien ken je Taro Gomi al van zijn andere boeken met leuke tekenopdrachten. Dit dikke boekje bomvol kaartjes is hier een aangename variant op. Niets zo leuk als kaartjes versturen of ontvangen, iedereen is toch dol op post!

tekenkaarten boekentip diy

Met Tekenkaarten maak je hele originele briefkaarten. De ene keer met wat hulp, wanneer de kaart alleen maar versierd, ingekleurd of aangevuld moet worden. De andere keer is eigen fantasie en creativiteit gewenst en is de kaart wat leger.

Een aanrader als je op zoek bent naar originele kerstkaarten, verjaardagskaarten, zomaar-kaarten en andere kaarten waarbij eigen inbreng gewenst is!

INFO: Online te bestellen bij Gottmer.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.