By 26 oktober 2012 Read More →

Zo word je zijn droomvrouw in 17 lessen

 

Uiteraard willen we allemaal wel de droomvrouw zijn voor onze man, tenslotte is hij de prins op het witte paard nietwaar?

zo word je zijn droomvrouw in 17 lessen

Als jij wilt weten hoe je de ideale vrouw wordt (of even heel hard wilt lachen) dan moet je Zo word je zijn droomvrouw in 17 lessen lezen. Het is een handleiding met de best bewaarde geheimen uit de goeie ouwe tijd – je weet wel toen alles beter was – om Zijne Hoogheid elke dag weer gelukkig te maken en de droomvrouw te zijn die hij met veel plezier in de watten zal leggen. Want , we lezen zo’n boek natuurlijk ook voor onszelf!

Als je het boek niet al te serieus neemt, er hier en daar een flinke dot zout op legt en van mooie vintage platen houdt, is het een aanrader! En een giller van een geschenk voor je vriendin die gaat trouwen, dat ook natuurlijk.

INFO: ISBN 978-90-447-2900-9 Uitgeverij Deltas

PS. Er is ook een mannenversie, dat zou nu verplichte kost moeten worden voor alle mannen, krijgen we allemaal eindelijk de ideale man.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.