By 19 oktober 2012 Read More →

HAKEN stap voor stap – Marion Madel

Oh wat zou ik graag kunnen haken! Ik heb de techniek van het haken al een paar keer heel even in de vingers gehad, door een minicursusje te volgen, maar echt handig ben ik er nog niet in. Waarschijnlijk doe ik het gewoon te weinig.

Toen ik HAKEN stap voor stap zag liggen kreeg ik toch direct weer de kriebels om de haaknaald weer te pakken. Mede door de geweldige fotografie van Hiroko Mori wil ik eerlijk gezegd direct weer beginnen met haken. Het lijkt me heerlijk om straks de gehaakte ponchosjaal of colsjaal uit dit boek te kunnen maken en dragen. Maar eerst ga ik lezen en daarna begin ik aan het haakpatroon voor de armwarmers.

kinderboeken tip haken

Over de inhoud:

Een losse, een vaste, een stokje, een half stokje… Voor sommigen roepen deze termen herinneringen op aan de lagereschooltijd. Voor anderen lijkt het wel Chinees. En toch is het gemakkelijker dan je denkt. Blader eens door Haken stap-voor-stap, lees hier en daar een tip, bekijk de stap-voor-stapfoto´s en bestudeer de instructies. Nestel je in je favoriete luie stoel, neem je haakpen en haak! Je zult zien dan het helemaal niet zo moeilijk is. Neem even de tijd om enkele steken en soorten draad te proberen en al vlug zal je klaar zijn voor je eerste creatie. Wil je graag een originele sjaal, muts, tas of zelfs beenwarmers of pantoffels? Blader door het boek en kies een van de vijfentwintig stukken. Of twee, of meer.

Geniet van het haken en geniet van je originele, zelfgemaakte, unieke creaties.

INFO & bestellen: Haken stap voor stap – Marion Madel

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.