By 19 oktober 2012 Read More →

De Poppen van Tante Hilde – Hilde Cuppens

kinderboeken tip de poppen van tante hilde

Alweer een creatief doe-het-zelf boek van een blogger.

Tante Hilde schrijft al sinds 2007 een blog over de stoffen poppen die ze maakt. Sinds kort heeft ze een eigen boek , de Poppen van Tante Hilde. Een boek waarin je leert zelf de pop van je dromen te ontwerpen en  maken

Bijvoorbeeld een pop die lijkt op je zoon, je dochter, je man, de buurvrouw of jezelf, compleet met verschillende kapsels en een uitgebriede garderobe. Grappig!

De fotografie en vormgeving van het boek werd verzorgt door Elza D. die we kennen van Mme Zsa Zsa’s Allemaal Rokjes.

INFO en bestellen: De Poppen van Tante Hilde

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.