By 11 oktober 2012 Read More →

Masking tape in huis

Masking tape is hot. Wij zijn al tijden fan en de laatste weken helemaal in de ban van dit Japanse papieren tape. Je kunt er zoveel mee doen! Een heel magazine vullen bijvoorbeeld. Bommetje vol met tips, ideëen en fijne zelfmakers met rolletjes tape. Laat je inspireren!

style your home with masking tape, accentueer je huis met masking tape

* credits beeld *

Masking tape is online o.a. te koop via PSikhouvanjou en Langzalzeleven.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.