By 3 oktober 2012 Read More →

Masking tape in de keuken

Masking tape ik gebruik het bijna overal voor, ik gebruik het zelfs in de keuken. Een vrolijk tape-je me de houdbaarheidsdatum of een stukkie papieren tape om een zakje te sluiten. Praktisch en mooi! 

In de nieuwe magazine special verzamelde we 100 creatieve ideëen om de japanse papieren tape te gebruiken. 100 tips om je te inspireren, 100 manieren om de dingen net dat beetje vrolijker te maken. 

Klik op de afbeeldingen en teksten en kom direct uit bij de bron. In de meeste gevallen vind je hier een tutorial hoe jij thuis zelf masking tape kunt gebruiken. 

Let’s tape it and have some fun! *klik*

masking tape food idea

*foto credtis*

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.