By 21 september 2012 Read More →

Kidsproof Amsterdam – de leukste adressen in en rond de stad

Afgelopen weekend was ik een weekendje in Amsterdam. Samen met mijn vriend. Zonder kinderen, die waren uitlogeren. Ook wel eens fijn.

Bij thuiskomst keek peuter me eens streng aan en vroeg
“ Waar was jij?”
“In Amsterdam”
“Wat is daar dan?” Daar moest ik even over nadenken.
“Veel winkels en gezellige terrasjes en grachten en mooie huizen”
“oh… mag ik keer mee?” vroeg ze met haar liefste stemmetje..
“de volgende keer gaan we met z’n allen” beloofde ik.

En dus gaan we binnenkort met de kinderen naar Amsterdam, want belofte maakt schuld. Maar waar moeten we dan naar toe, met een peuter van 3,5 en een dreumes die net baby-af is?

Kidsproof Amsterdam, boek uitjes kinderen

Dat zoeken we dus op in het nieuwste Kidsproof boekje van Mo’Media; 
Kidsproof Amsterdam, de leukste adressen in en rond de stad.

Natuurlijk zouden we Artis kunnen bezoeken, een rondvaartboot nemen of weer naar het Scheepvaartmuseum gaan (dat overigens een aanrader is na de renovatie!). Maar Amsterdam heeft toch, ook voor kids, wel meer te bieden dan de bekende toeristische hotspots? Zeker weten! In de Kidsproof gids vind je ruim 100 tips die je zowel de highlights als de andere kant van Amsterdam laten zien.

Zo lijkt de kinderspeurtocht van Amsterdam Oude Stad me heel erg leuk. Moeten we opeens echt gebak gaan eten bij De Taart van mijn Tante (taartenbakker is hier Siemon de Jong bekend van Taarten van Abel). En zou ik heel graag met de meisjes naar het kindertheater De Toverknol gaan.

Amsterdam, wij komen er weer aan hoor, dit keer met de kids!

INFO: Kidsproof Amsterdam (vanaf eind september verkrijgbaar)

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, Er op uit, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.