By 14 september 2012 Read More →

Het boek over een doek

‘Een boek over een hoofddoek? Wat kun je daar nu over vertellen..’ was mijn eerste gedachte toen ik over het verschijnen van dit prentenboek hoorde. Maar wat had ik het mis zeg! Ik kreeg het boek ik handen en viel direct voor de geweldige illustraties van Mijke Coebergh. Ook het verhaal zelf is zo verrassend dat je bijna zou wensen zelf een hoofddoek te zijn..

het boek over een doek, uitgeverij david en goliat

Synopsis – Het Boek over een doek

De kleine Zara wil net als haar moeder een hoofddoek. Ze krijgt een groene met een tijger erop. Maar buiten waait het hard en Zara verliest hem. De doek beleeft allerlei avonturen als er door kinderen uit de buurt mee wordt gespeeld. De doek wordt een poppendeken, een tent, een piraten hoofddeksel en een vliegend tapijt. Uiteindelijk vindt de groene doek met de tijger op een verrassende manier z’n weg terug naar Zara.

Het boek over een doek wordt uitgegeven door David en Goliat, alle boeken kun je online hier bestellen.

Bij uitgeverij David en Goliat verscheen eerder:

We mogen een aantal exemplaren weggeven, check snel de lopende winacties.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.