By 14 september 2012 Read More →

Be creative with famille Summerbelle

Wij laten ons graag inspireren, zeker door de prachtige boeken van Paumes. Een van de nieuwste Paumes boekjes is Be Creative with Famille Summerbelle In deze vrolijke uitgave kijk je binnen in het kleurrijke en creatieve huis en leven van de Familie Summerbell.

paumes books famille summerbelle

Het boekje is voornamelijk in het Japans geschreven. Maar alle titels zijn ook in het Engels en bij de DIY’s staan beknopte vertalingen. Eerlijk gezegd  hebben de boeken van Paumes helemaal geen tekst nodig. Alles is zo visueel en de beelden zijn zo gedetailleerd dat woorden bijna te veel zijn, het beeld speelt hier absoluut een hoofdrol. Een groot compliment dus voor fotograaf Hisashi Tokuyoshi.

Be Creative with Famille Summerbelle“staat boordevol tips en inspiratie voor handgemaakte ideeën en een inspirerende interieur. Stijlvolle zelfmaak tips zoals het beschilderen van oude flessen (zie DIY beeld hieronder), het knippen van papieren decoratie huisjes en een aantal hele mooie styling tips en tutorials voor een kinderfeestje. Natuurlijk staat het ook bomvol met het mooie papiersnijwerk waar de familie Summerbell om bekend staat.

paumes books famille summerbelle

Edition Paumes is een Japanse familie uitgeverij. Paumes staat bekend om haar kleurrijke en inspirerende boekjes. Deze uitgever werkt dol graag samen met kunstenaars, crafters en designers, geen wonder dus dat ook wij groot fan zijn! De, al meer dan 40!, boekjes, over Europese culturen en interieurs, zijn een inspiratierbron voor heel veel Japanners en veroveren ook gestaag de Nederlandse markt, je vindt ze online bij steeds meer webshops.

Oh wat zouden wij het leuk vinden als er een Paumes boekje “Be creative with MoodKids” uitkomt, wat jullie?

INFO:

De Paumes boekjes zijn online te bestellen.

Be Creative with Famille Summerbelle edited and published by édition Paumes www.paumes.com

foto credits: Hisashi Tokuyoshi

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.