DIY tip gympen

Cieleke’s TIP voor gymschoenen: Er bestaan maar een paar soorten gympen en natuurlijk zijn er veel dezelfde in één klas. Voorkom dat ze moeten zoeken naar de juiste maat (als ze nog klein zijn) en geef ze hun eigen kleurtje mee. Zo weet die van jou wel welke van hem zijn in de grote bak met dezelfde gympies.

DIY gymschoen

Stik er met een sier- of zigzagsteek in een felle kleur even een patroontje op.

Vind je dit nog een beetje eenvoudig? Ga dan helemaal los en DIY die gympies net als Daan!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Cielekes grootste inspiratiebron zijn haar kinderen die denken dat mama alles kan maken. Haar uitdaging is dat waar te maken en tot nu toe lukt dat nog altijd. Cielekes motto: Geef je fantasie de ruimte en alles is echt mogelijk! Denk niet dat je iets niet kan, ga het gewoon doen.