By 29 augustus 2012 Read More →

Servies beschilderen

Ga ik te ver om mijn kinderen aan het eten te krijgen?

Ik koop de mooiste melamine bordjes voor op tafel, Zoek naar creatief bestek voor kinderen. Schotel ze een broodje aap of hotdog voor en kook de sterren uit de hemel aan lekkere gerechten uit mijn groeiende verzameling kinderkookboeken.

En nu denk ik er dus over om een porseleinstift in de hand te nemen en mijn witte IKEA servies wat op te leuken. Gewoon omdat het me zo gezellig lijkt.

diy tip borden schilderen

Doe jij ook van die rare dingen om de kids aan het eten te krijgen?

PS. Mijn kinderen eten eerlijk gezegd best goed, ik vind al die poespas er omheen gewoon gezellig 😉 De borden hierboven zijn bedacht en gemaakt door de Poolse ontwerper Boguslaw Sliwinski.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.