By 23 augustus 2012 Read More →

Sweetie Petites – The Red Tread

 

‘Een onzichtbare rode draad 

verbindt hen die bestemd zijn om elkaar te ontmoeten, 

ongeacht tijd, plaats of omstandigheden. 

De draad kan worden uitgerekt of in de knoop raken, maar breekt nooit.’ 

– Oud Chinees gezegde –

sweet petites, poppen om zelf te maken

Designer Lisa Tilse gaf haar bedrijf The Red Thread in 2004 deze voor haar zeer toepasselijke naam, nadat ze net moeder was geworden van haar Chineese adoptie dochter.

The Red Tread maakt o.a. de Sweetie Petites. Lieve do-it-yourself pakketjes waar alles in zit om een klein vriendje mee te maken. De eigenzinnige popjes kunnen met de hand gemaakt worden en zijn daarom ook geschikt als DIY voor een beginner of kind. De verpakking is fraai en vormt meteen een fijn geschenk.

Genoeg gepraat: Let’s sew!

sweet petites, poppen om zelf te maken

Sweetie Petites zijn in Nederland online te koop bij Djello.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.