Na regen komt… waterverf!

Wij zijn net terug van 3 heerlijke weken Frankrijk en tja dan is het wel weer wennen met dit wisselvallige weer én 3 kindjes om me heen die zich snel vervelen…

Ik zag op vakantie iemand met haar kindjes grote keien beschilderen en dat bracht me hier op een idee! Helaas geen watervalletje in de buurt waar ik keien vandaan kan toveren maar gelukkig wel grote tekentegels in de tuin. Dat stoepkrijt is leuk maar natuurlijk niet meer zo origineel dus verfdoos naar buiten en schilderen maar. Gelukkig regent dat buitje erna de tekeningen snel weer weg zodat we weer opnieuw kunnen beginnen als de zon de tegels weer droog heeft gemaakt!

waterverven in de regen

Dus snor die verfdoos effe op en ga ook“ Regen”waterverf tekeningen maken buiten met je kleine vakantie snotneuzen!

Benodigdheden:

  • Waterverf
  • Bekertje water
  • Stoeptegels of andere stenen
  • Kindjes die zich vervelen
  • Evt. een regenbuitje om de tekeningen weg te spoelen;) Gieter kan natuurlijk ook!

waterverven in de regen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Cielekes grootste inspiratiebron zijn haar kinderen die denken dat mama alles kan maken. Haar uitdaging is dat waar te maken en tot nu toe lukt dat nog altijd. Cielekes motto: Geef je fantasie de ruimte en alles is echt mogelijk! Denk niet dat je iets niet kan, ga het gewoon doen.