By 13 augustus 2012 Read More →

Let’s have some fun with paper

Paper town – een stad van gerecyceled karton geïnspireerd op het Poolse stadsleven – is een ontwerp van Robert Czajka voor Papierowe Miasto. De huisjes, vrachtwagens en monumenten zijn eenvoudig, zonder lijm, in elkaar te zetten door ze uit te drukken en te vouwen langs de stippellijn. Een leuke DIY activiteit voor de woensdagmiddag! De drie verschillende sets bestaan uit vier vellen gerecycled karton met daarop de verschillende Paper Towns.

Paper Town is online verkrijgbaar bij Gras onder je voeten.

paper town crafting paper, zelfmaker van papier

WINACTIE

Op FACEBOOK geven we 3 sets Paper Town weg!

LIKE Gras onder je voeten op Facebook & SHARE het paper town bericht. 

(maandag 10 augustus as. maken we de winnaars bekend via Facebook)

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.