By 3 augustus 2012 Read More →

Tot kijk Vos en Haas (e-book)

Met dit e-book van Vos en Haas met luisterspel zullen kinderen zich geen moment vervelen tijdens de lange autorit naar de vakantiebestemming. Met de iPad op schoot kunnen ze luisteren naar nieuwe verhalen van hun geliefde figuren uit de bekroonde Vos en Haas-reeks voor beginnende lezers: Vos, Haas, hun buurman Uil, Piep…

tot kijk vos en haas, kinderboek recensie

Uil krijgt een pakje van Piep en Tok met een ei om uit te broeden. Wie is toch die mysterieuze Tok, wat gebeurt er met het ei van Uil en wat is het plan van Haas? Je leest het allemaal in dit nieuwe eBoek geschreven door Sylvia Vanden Heede in korte, duidelijke zinnen en meesterlijk geïllustreerd door Thé Tjong-Khing.

Beginnende lezers kunnen het eBoek lezen of luisteren naar het luisterspel, opnieuw met leuke stemmetjes en geluiden. Dit eBoek bevat ook de speciale meeleesfunctie zoals in het eerste eBoek: zinnetjes die voorgelezen worden, lichten op in de tekst. Kinderen kunnen dus ‘karaoke lezen’ en het verhaal makkelijk meevolgen.

Het eBook Tot kijk, Vos en Haas vind je op iTunes door op onderstaande afbeelding te klikken.

iTunes

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, Digi, Trend, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.