By 23 juli 2012 Read More →

Winactie Masking Tape

Als jij net als ik gek bent op DIY, zelfmaken en homemade, dan ben je vast al bekend met het Japanse Masking Tape. 

Masking Tape is papieren plakband in verschillende kleuren, dat beschrijfbaar en verwijderbaar is. Kortom; fijn in gebruik! Je maakt er heel eenvoudig de allerleukste zelfmakers mee. Ik heb verschillende kleuren en gebruik het voor van alles. Voor het ophangen van kindertekeningen en kunstwerkjes, voor het schrijven op de muur, voor het versieren van postpakketjes en brieven en natuurlijk voor het verfraaien van mijn kadootjes. Maar ook een snel geschreven memo met de boodschappen ziet er met een stukje masking of deco tape opeens veel gezelliger uit.

Komende week verzamelen we op Facebook de leukste DIY ideeën voor Masking Tape. 

We hopen een TOP 100 Masking Tape Ideeën te kunnen maken voor je.

Maar eerst deze super WINACTIE die we samen met SE-impressions organiseren! 

We gaan 5 mensen blij maken met rolletjes Masking tape, leuk he?! Wat je moet doen? Deze blogpost sharen (openbaar anders kunnen we je niet vinden!) PLUS de facebook page van SE-impressions LIKEn. Doe je mee?

masking tape give away, winactie masking tape, maskingtape,

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.