By 6 juli 2012 Read More →

Orla Kiely Kleuren

Eerder schreven we al over het kartonboekje Cijfers van Orla Kiely. Haar tweede boekje voor peuters kon natuurlijk niet achterblijven. Met “Kleuren” laat Orla Kiely, middels de voor haar zo typische iconische patronen, zien dat er meer kleuren in het leven zijn dan wit en zwart. De prachtige stoffen kaft is ook bij dit boek een lust voor het oog en voelt heerlijk aan, je wilt dit boekje gewoon niet meer loslaten!

De gekleurde dikke bladzijden zijn voorzien van afbeeldingen die tot de verbeelding spreken. En groen is zoals je kunt zien hieronder, ook niet zomaar groen. Woordjes, tellen en vooral het onderscheiden van de verschillende kleuren is wat dit boekje naast een lust voor mama’s oog ook nog een heel leerzaam maakt.

orla Kiely boek, kleuren, cijfers

Dikke vette aanrader als kraamcadeautje dus!

Het kartonboekje Kleuren van Orla Kiely is online o.a. verkrijgbaar via Gottmer en PSikhouvanjou.

orla Kiely boek, kleuren, cijfers

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.