By 2 juli 2012 Read More →

DIY – Doe het zelf – Camping

Ik ga op vakantie en neem mee….. De Doe-Het-Zelf-Camping van Studio Soet! 9 knipvellen met 27 figuurtjes om je eigen (Franse) camping te bouwen. Knip uit, even omvouwen, plakken en bouwen!

Leuk voor in een oude schoenendoos, creeer je eigen kijkdoos! Of op een bouwplaat! Met een wasserette, een crêperie, ijscowagen, zwembad, caravan, tent, wat bloempjes, boompjes en wat beestjes…huh vergeet ik nou iets…Oh ja, de Familie Janssen uit Holland is er ook bij! En nog veel meer leuks! Ik zeg: Vive le camping!

De DHZ Camping is verkrijgbaar in de webshop van Soetwaren, waar je ook nog veel meer leuke papierwaren vind zoals ABC Posters en vakantiekaarten.
Je koopt de DHZ Camping nu met 15 % korting als je bij de kortingscode Moodkids invult!

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY, Papier

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.