By 28 juni 2012 Read More →

Skateboard a la Leçons de choses

skateboard diy schap

Het bestaande gewoon een andere functie geven, waarom ook niet! Creatief Frans design met een dikke vette knipoog. Het skateboard bankje (hoe schattig! uh, stoer natuurlijk) en de schappen voor aan de muur zijn een ontwerp van Magali Arbib voor Leçons de Choses

skateboard diy schap

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.