By 22 juni 2012 Read More →

Orla Kiely – Cijfers

Het simple concept van tellen van een tot tien is door Orla Kiely tot kunst verheven. Dit kartonboekje is werkelijk waar prachtig en dat begint al bij de stoffen omslag. De bladzijden zijn dikker dan dik, waardoor de iconische Orla Kiely patronen naar mijn idee nog beter tot hun recht komen.

orla Kiely boek, kleuren, cijfers

De beelden van de kaft die we van uitgever Gottmer kregen doen het boekje net wat minder goed uitkomen dan het beeld dat PSikhouvanjou er van maakte. De omslag in zo ontzettend mooi! En bij deze beelden zie je in een oogopslag dat de Nederlandse uitvoering van Numbers een ware musthave is voor alle Orla Kiely-fans. 

Het ultieme kraamcadeau voor de stijlvolle (aanstaande) mama en haar baby.

Dit kartonboekje Cijfers van Orla Kiely is online o.a. verkrijgbaar via Gottmer.

TIP: De cijfers en patronen zijn zo mooi dat ik overweeg ze uit het boek te snijden om er een ik-leer-tellen-slinger van te maken voor de kinderkamer, maar als boekenliefhebber kan ik dat eigenlijk niet maken…

orla Kiely boek, kleuren, cijfers

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.