By 18 juni 2012 Read More →

Animatiefilm met Schuifbeesten maken

Aan de slag met splitpennen. Jawel ze bestaan nog en je hebt ze nodig voor deze Schuifbeesten. Schuifbeesten zijn kartonnen beweegbare dieren die je zelf eenvoudig in elkaar zit.

schuifbeesten, laat mij maar schuiven, diy

Je kunt ze inkleuren, beplakken, beschilderen, versieren, maar ook zonder al die poespas zijn deze diertjes erg mooi. Het is helemaal niet moeilijk ze te maken. Je kind kan ze eenvoudig zelf in elkaar zetten. Alle onderdelen zijn al voorgedrukt in het karton, je drukt het er dus zo uit (foto’s via Djello).

schuifbeesten, laat mij maar schuiven, diy

Als de schuifdieren helemaal naar wens zijn, kun je er zelf een filmpje mee maken. Een mooie creatieve bezigheid voor in de vakantie!

Deze schuifbeesten zijn bedacht en gemaakt door Laat Mij Maar Schuiven, ze zijn online o.a. te koop via Djello.

HOE MAAK IK EEN ANIMATIEFILM?

De beste animatie film maak je door heel veel foto’s te maken, waarbij er steeds een kleine verandering in het beeld wordt gemaakt. Als de foto’s dan uiteindelijk snel achter elkaar worden weergegeven, lijkt de verandering net een beweging. De animatie is nu een feit. Hier lees je hoe je een animatiefilmpje maakt van al je foto’s.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.